Solfilm till bil

Solfilm till bil? Hos oss finns fri lånebil, räntefri avbetalning och massor av erfarenhet. <meta name="keywords"content="solfilm, solfilm Stockholm, tona rutor Stockholm, solfilm bil, solfilm pris"  />

Solfilm till bil

Solfilm monterat av några av Stockholms bästa montörer.
 

Solfilm monterat på din bil gör bilen både snyggare och svalare. Under varma sommardagar kan en bil nå extremt höga innertemperaturer. Solskyddsfilm reducerar strålningsvärmen med upp till 58%, man märker omedelbart att bilen håller sig svalare. Som en bonus tar solskyddsfilmen bort nästan all den skadliga UV-strålningen och bevarar inredningen i bilen längre.

Vi tonar rutor mest hela dagarna.

I folkmun pratas det om vilken toning man vill ha på rutorna, man menar då hur mörka rutorna ska vara. Vi tonar rutorna på din bil och har solfilmer som har ett ljusgenomsläpp på mellan 5% till 50% och det brukar täcka de flesta behov. Oavsett vilken film du väljer har de gemensamt att de blockerar minst 95% av UV-strålningen, det är i värmedämpningsförmåga de skiljer sig lite åt. Tex så är värmedämpningen 56% på en film med 15% ljusinsläpp och 58% på en film med 5% ljusinsläpp. Det är alltså mest utseendet som skiljer dem åt.

Den solfilm vi arbetar med på vår verkstad är av märket SunTek, den håller mycket hög kvalitet och vi garanterar att ni blir nöjda med resultatet.

SunTek-Logo-web.png