top of page
Insynsskydd med frostade ränder.jpg

INSYNSSKYDD

utan att stänga in dig

Kanske har du ett malplacerat badrumsfönster och vill hindra grannen från att se in. Eller känner din personal sig iakttagna från busshållplatsen utanför. Eller kanske dina patienter i väntrummet inte vill skylta med att de är där.

 

Lika många anledningar som det finns att montera insynsskydd, lika många alternativ kan vi erbjuda. Vi har sett det mesta, kontakta oss så hittar vi en lösning till just dig.

Vi installerar insynsskydd åt många företag i Stockholm

Kontakta oss så ordnar vi det anpassat efter ditt behov.

Det bästa är att fotografera den yta du vill sätta insynsskydd på, då kan vi göra korrektur där man får en god uppfattning om hur insynsskyddet kommer att se ut när det är på plats. 

Insynsskydd-stockholm

Ibland behövs insynsskydd på dina fönster

Att använda frostfilm som insynsskydd är vanligt. Denna kan man skära ut logotyper, budskap och mönster i utan att för den sakens skull förlora insynsskyddet.

 

Vill man fortfarande ha ett heltäckande insynsskydd kan man printa ett budskap på vinylen eller montera en dekor ovanpå.

Här bredvid har vi använt delar av kundens grafiska profil för att göra ett insynsskydd mot pentryt på andra sidan glaset.

Ett insynsskydd i skuren frostvinyl upplevs luftigt

Som insynsskydd kan man istället för frostfilm använda en gardin, Men det positiva med att använda frostfilm är att du lämnar exakt lagom mycket öppet. Det blir insyn där du vill släppa in ljuset, men det blir stängt där något ska döljas.

Använd insynsskyddet som en del i din marknadsföring

När det gäller insynsskydd har vi många olika lösningar för dig. Utnyttja dina glasytor som reklampelare och fånga nya kunder i Stockholm.

Printad dekor på en blurrig vinyl. Den gör att man ser genom glaset, men man ser inte vad som står på skärmar och tavlor. Lämpar sig utmärkt att använda delar av företagets grafiska profil och symboler som delar av insynsskyddet. Skurna vinyler, färgade vinyler och mönstrade vinyler. Vi har det också.

Här bredvid har vi använt en vinyl som förvandlar vanliga glas till linjeglas. Linjeglasvinyl helt enkelt.

Se ut men inte in genom din reklam på butiksrutan

Ett insynsskydd för att dölja baksidan av en kyldisk, eller kanske baren har planerats in lite tokigt. Men man vill ändå inte stänga fönstret helt. Då kan lösningen vara en vinyl som är perforerad med många små hål. Vi printar med den reklam eller illustration ni önskar och monterar från utsidan. Utifrån ser man mönstret, för ögat bygger ihop det. Innifrån ser man en svart/grå vägg, men man ser också det som är utanför på gatan.

alex-bunday-_MdUz-1Ofsg-unsplash.jpg
edceee-G35D9jK1Bf0-unsplash.jpg
20161209_134121.jpg
INSYNSSKYDD
BILDER
bottom of page