Insynsskydd med frostade ränder.jpg

INSYNSSKYDD

utan att stänga in dig

Kanske har du ett malplacerat badrumsfönster och vill hindra grannen från att se in. Eller känner din personal sig iakttagna från busshållplatsen utanför. Eller kanske dina patienter i väntrummet inte vill skylta med att de är där.

 

Lika många anledningar som det finns att montera insynsskydd, lika många alternativ kan vi erbjuda. Vi har sett det mesta, kontakta oss så hittar vi en lösning till just dig.

IBLAND BEHÖVS INSYNSSKYDD PÅ DINA FÖNSTER

Kontakta oss så ordnar vi det anpassat efter ditt behov.

Det bästa är att fotografera den yta du vill sätta insynsskydd på, då kan vi göra korrektur där man får en god uppfattning om hur insynsskyddet kommer att se ut när det är på plats. 

Insynsskydd-stockholm

Vi installerar insynsskydd åt många företag i Stockholm

Att använda frostfilm som insynsskydd är vanligt. Denna kan man skära ut logotyper, budskap och mönster i utan att för den sakens skull förlora insynsskyddet.

 

Vill man fortfarande ha ett heltäckande insynsskydd kan man printa ett budskap på vinylen eller montera en dekor ovanpå.

Här bredvid har vi använt delar av kundens grafiska profil för att göra ett insynsskydd mot pentryt på andra sidan glaset.

Använd insynsskyddet som en del i din marknadsföring

När det gäller insynsskydd har vi många olika lösningar för dig.

Printad dekor på en blurrig vinyl. Den gör att man ser genom glaset, men man ser inte vad som står på skärmar och tavlor.

Skurna vinyler, färgade vinyler och mönstrade vinyler. Vi har det också.

Här bredvid har vi använt en vinyl som förvandlar vanliga glas till linjeglas. Linjeglasvinyl helt enkelt.

alex-bunday-_MdUz-1Ofsg-unsplash.jpg
edceee-G35D9jK1Bf0-unsplash.jpg
20161209_134121.jpg
INSYNSSKYDD
BILDER