top of page
Bildekordesign

BILDEKOR MED ETT TYDLIGT BUDSKAP

använd din bil som reklampelare

BILDEKOR I STOCKHOLM

Bildekor är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till tusentals potentiella kunder i Stockholm varje dag, gör varje trafikstockning och kundbesök till en marknadsföringsmöjlighet. Det är smidigare än du tror att ta fram dekoren till din bil och går snabbt att montera.

 

Lämna din bil hos oss och vi förvandlar den till ditt företags rullande reklampelare på bara några dagar. Läs mer här >>

Helprintad bildekor i Stockholm

Bildekor stärker ert
varumärke

Dekoren till din bil kan printas, skäras eller kanske vara en delfoliering där en dörr eller bara ett annat parti av bilen är täckt med enfärgad eller printad dekor.

Genom att använda era företagsbilar som er egna skyltplats ökar synligheten och varumärket stärks.

 

Helprintad foliering är ett utmärkt sätt att se till att ditt företag syns. Era egna bilar utgör dessutom "gratis" annonseringsyta.

 

Ta gärna en titt här på de bilar vi profilerat:

TILLVERKNING AV BILDEKOR I STOCKHOLM

Vi är din one-stop shop för dekor på bilar, både när det gäller printad helfoliering och några dekaler på sidorna av bilen.

Det är inga problem att hitta producenter av bildekor i Stockholm, det svåra är att veta vem som gör ett bra jobb. Vårt tips är att du "googlar" och läser recensioner från andra kunder innan du väljer din leverantör. Hos oss är du alltid välkommen att hälsa på för att få ett förslag, välja din vinyl eller titta på andra jobb vi gjort.

Skicka gärna en förfrågan, vi återkommer snabbt med korrektur och prisuppgifter för dekor på just din bil. Självklart gör vi allt från företagsbilar till racingstripes på privata bilar.

Ta fram bildekor

HUR GÅR DET TILL ATT TA FRAM BILDEKOREN?

Att arbeta fram ett förslag på dekor på just din bil kräver att vi vet lite vad du vill. Fundera på vilka färger och former du gillar. Kanske har du sett någon annan bil med dekor eller foliering där du känner att den stilen tilltalar dig. Desto mer information om vad du önskar, gärna med någon referensbild, desto snabbar kommer vi fram till ett färdigt förslag som du vill ha på din bil.

Ett första steg mot att montera bildekor brukar vara att vi får ett mail med en förfrågan om dekor på en bil. Vi ställer följdfrågor gällande modell, färg och om det finns färdiga filer för logotyp och om ni önskar något speciellt typsnitt.

När korrekturet är godkänt bokar vi en tid för monteringen av dekoren. Framtagningen av dekoren bokas efter det in i vår produktionskö för att allt ska vara klart när ni kommer och lämnar in er bil för profileringen.

Vi tar sedan fram ett korrektur enligt den information vi har fått. Så desto tydligare ni är med hur ni tänker er bildekoren, desto snabbare kan vi möta era önskningar. Här är det ibland bra med ett möte för att få allt på plats.

Då det är dags att montera dekoren på er bil lämnar ni in bilen ca 8- tiden på morgonen. Vi utför monteringen av dekoren under dagen och ni hämtar strax efter 16,00. Om det inte är en delfoliering, då tar det 1-3 dagar. 

Bildekor i Stockholm hos bilhandlare.jpg

VI ERBJUDER BILDEKOR PÅ OLIKA SÄTT

Vi har allt som behövs för att ta fram bildekoren i våra

stora lokaler i Stockholm.

Vi hanterar allt från en skiss baserat på era önskemål till färdig produkt och montage på dina bilar.

Självklart monterar vi även dekor på din nya bil direkt hos bilhandlaren.

  • Vi har egna designers "in house"

  • Tillverkning av bildekor: Printning och bearbetning av all dekor sker i våra lokaler, på så sätt kontrollerar vi hela framtagningsprocessen.

  • Anpassning: Våra designers hjälper till att anpassa din dekor och skapa en unik design som förstärker ditt varumärke.

  • Kvalitetsmaterial: All vinyl vi använder på din bil håller hög kvalitet för att garantera lång livslängd på din bildekor.

  • Professionell montering: Våra montörer är några av de bästa i Stockholm (och landet!) De ser till att din bildekor monteras korrekt och enligt godkänt korrektur.

bottom of page