top of page
solfilm_stockholm.jpg

SOLFILM TILL FÖNSTER

Solfilm till fastigheter, med många olika egenskaper och utseende.

Solfilm monterat på dina fönster är ett effektivt skydd mot solens heta strålar. Vi hjälper er med allt från att montera en diskret solfilm som knappt syns till att klä in hela glasväggar med en reflekterande och värmedämpande solfilm.

 

VI finns i Stockholm och är ett av landets äldsta solfilmsföretag. Sett till antalet egna montörer är vi också det största företaget. Vi har valt att ha egna montörer istället för inhyrd personal. På det sättet kan vi lättare kontrollera och möta de kvalitets- och miljökrav som ställs. Det gör oss även mer flexibla i utförande och vi får större möjlighet att tillmötesgå varje kunds önskemål.

 

Med vår erfarenhet och kunskap kan vi alldeles säkert hjälpa er att komma fram till en lösning som passar just dina behov.

 

Kontakta oss för ditt nästa projekt, vi kan solfilm.

SOLFILM I HELA STOCKHOLM

SILVERFILM ÄR OCKSÅ SOLFILM

Silverfilm är effektivt

Silverfilm är en solfilm med ett metallskikt i. Den är starkt reflekterande och tar bort stor del av värmen direkt.

 

Den finns i flera olika styrkor och reflekterar allt från 20 till 80 % värmeinstrålning.

Solflm i offentliga miljöer

En solfilm av den här typen används i många offentliga utrymmen, skolor och kontorslokaler. Det ökar både trivsel och ork i annars för varma inomhusmiljöer.

SXT20.jpg

SOLFILM MED NEUTRALT UTSEENDE

En solfilm med ett neutralt utseende blir extra viktigt då man vill bibehålla så mycket ljusgenomsläpp som möjligt. Även här finns flera alternativ att välja på.

Solfilm som bibehåller utsikten och ljusinsläppet, en neutral solfilm. En sådan solfilm som tar bort den direkta värmeinstrålningen men ändå tillåter ljuset att flöda in, samtidigt som glaset inte ändrar utseende speciellt mycket.

Vi monterar neutral solfilm i många fastigheter där det är viktigt med så lite påverkan som möjligt på fastighetens uttryck. Där man är i behov av så mycket ljusinsläpp som möjligt trots installation av solfilm.

Neutral solfilm
Solfilm som knappt syns, men ditt kontor blir svalare
SunTek ULVDS50 vä ej gjord.jpg
SER DU VILKEN RUTA DET SITTER SOLFILM PÅ?
RÄTT SVAR ÄR HÖGER, DEN HAR EN SVAGT BLÅAKTIG TON
bottom of page