top of page

DEKALER FÖR ALLA BEHOV

I VÅRA LOKALER I STOCKHOLM TILLVERKAR VI ALLA DEKALER VI SÄLJER

DEKALER MED SNABBA LEVERANSER

Vi är helhetsleverantör av de dekaler ni behöver.

 

Eftersom vi hjälper er med allt från design och utförande till produktion av dekalerna kan vi vara mycket snabba i både kommunikation och leveranser av alla sorters dekaler.

Oavsett om du behöver datautskuren text eller printade dekaler har vi kunskap och utrustning för att ta fram just de dekaler du önskar.

I år har behovet av dekaler varit ännu större och ännu mer specifikt för att följa de råd och restriktioner som gäller. Så självklart kan vi hjälpa er med alla typer av dekaler för att hålla avstånd och visa hänsyn.

golvdekal.jpg

GOLVDEKALER

I VALFRITT UTFÖRANDE

I år har ju inget varit normalt, med Covid-19 flåsande ner i nacken på oss har vi väl alla gjort vad vi kan för att hindra smittan.

Vi tillverkar golvdekaler efter just din verksamhets behov. Finns du inte i Stockholm kan vi såklart posta dem till dig.

klistermärken.jpg
DEKALER VID SPECIELLA TILLFÄLLEN

Stora och små klistermärken. Många eller bara enstaka dekaler för särskilda ändamål.

 

Vi har kapaciteten att ta fram dekaler för ditt specifika syfte. Vill du skylta med ett jubileum för företaget eller kanske ära en privatperson på bemärkelsedagen, vi har lösningen som får er att synas lite mer.

Ibland behövs mindre dekaler för att märka upp verktygslådor och handmaskiner.

 

Vi tillverkar även dekaler för att montera meddelanden i hyrbilar och företagsbilar för att påminna föraren om något.

DEKALER SOM ÄR PRINTADE OCH DATAUTSKURNA

Printade dekaler som är datautskurna ger dig som kund stora möjligheter att få just det motiv och den effekt du vill ha i dina dekaler. Arbetar vi med 3D effekter i själva printbilden går det att göra illusionen av exv en droppe eller en bubbla... Ja, eller vad det nu kan tänkas vara ni vill framhäva på just era klistermärken.

bottom of page