top of page
Fastighetsfilm Stockholm.jpg

FASTIGHETSFILM I HELA STOCKHOLM

Med fastighetsfilm till dina glaspartier kan de få den funktion du önskar.

Med vår kunskap och erfarenhet kan vi rekommendera rätt lösning för just dig.

SOLSKYDD & DEKOR

För att fastighetsfilm är så mycket mer än solskydd

Vi monterar fastighetsfilm i Stockholm. Hos oss hittar du ett brett utbud av både värmedämpande filmer, dekor och insynsskydd till dina glaspartier.

Olika typer av fastighetsfilm är exempelvis de som hindrar värmeinstrålning och bevarar inomhusklimatet. De som skyddar dig och dina värdesaker vid inbrottsförsök. De som fungerar som ett insynsskydd och de som används som inredning, såsom väggtexter och varselmarkeringar eller ren dekor.

Vi har samlat de vanligaste typerna på den här sidan för att du lätt ska kunna ta dig vidare till det du söker. Hör av dig så hittar vi den typen av fastighetsfilm som just du behöver.

Fastighetsfilm värmedämpning

SOLSKYDDSFILM

Fastighetsfilm dekor

FASTIGHETSDEKOR

Fastighetsfilm skyltfönster

SÄKERHETSFILM

Fastighetsfilm klotter

SLIPNING OCH ANTIGRAFFITI

Fastighetsfilm i Stockholm

Fastighetsfilm med olika funktion

En bra solskyddsfilm blockerar värme och bländning. Det ger oss ett skönare inomhusklimat.

 

Bättre för både dig

och miljön.

Med säkerhetsfilm installerat på dina glas skyddar du dina lokaler från glassplitter, förhindrar personskador och försvårar inbrottsförsök.

Insynsskydd, dekor till skyltfönster, dataskuren text, väggdekor och dekor i plexiglas. Banderoller och skyltar.

 

Vi hjälper dig med allt du behöver.

I Stockholm förstörs årligen väldigt många glas av ristning och repning. Vi kan hjälpa fastighetsägare att återställa glaset med hjälp av slipning och montage av antigraffitifilm.

FASTIGHETSFILM MED GODA RESULTAT

Välj fastighetsfilm monterat av ett företag med lång erfarenhet och känsla för kvalitet. Då har du gjort en lite bättre affär.

 

Vi är ett av landets äldsta i branschen och vårt goda rykte är vi rädda om. Så du kan känna dig lugn med att vi tar hand om dina glas och väggar från start till mål.

 

Vi hjälper er med allt från att montera ett mindre insynsskydd till att klä in hela glasväggar med värmedämpande film. Dekor till skyltfönster och säkerhetsfilm för att motverka inbrott, listan kan göras lång. Vi arbetar dagligen med detta och kan alldeles säkert hjälpa er med den lösning som passar er bäst.

Vi är underleverantör av fastighetsfilm till många av Stockholms största glasmästerier, byggföretag och fastighetsförvaltare. Behöver ditt företag hjälp med ett projekt avseende fastighetsfilm? Vi hjälper er gärna.

bottom of page