Glasdekor_stockholm_edited.jpg

FASTIGHETSDEKOR I STOCKHOLM

Låt dina kontrastmarkeringar och insynsskydd vara en del av inredningen

Dekor till skyltfönster, badrumsfönster eller väggar.

Vi tar fram och monterar efter dina önskemål.

Dekor_skuren frostfilm.jpg

Ett insynsskydd kan vara allt från heltäckta glasytor till några få tunna ränder. En blurrig printad vinyl eller genomfärgad skuren vinyl. Du berättar hur du vill ha det, vi löser det!

Banderoller är inte vår huvudsyssla, vi gör det som en service till våra kunder som behöver det i samband med andra uppdrag. Kanske har vi profilerat deras bilar eller monterat solfilm.

Eller varselmarkering som man också säger. I publika lokaler finns krav på utformningen. Att undvika skador är det viktiga, men möjligheterna i utformningen är stora.

Väljer man att profilera sig med en laserskuren plexiglasskylt blir intrycket lite mer exklusivt än om man monterat en väggtext. Detta fungerar också otroligt bra som kombinerat.

Printad dekor till era glasytor, kanske tillfälligt vid en ombyggnation. Skuren dekor till väggen i köket eller en fondvägg med favoritmotivet. Vi hjälper er med den inredningsdetaljen.

Behövs dekaler för något speciellt tillfälle, eller som "giveaways" på företaget? Vi hjälper er med både utformning och tillverkning och har för det mesta snabba leveranstider.

Bil & glasdesign Norden AB
Smärgelvägen 1
142 50  SKOGÅS
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Bil & glasdesign Norden AB