top of page
Glasdekor_stockholm_edited.jpg

FASTIGHETSDEKOR I STOCKHOLM

Låt dina kontrastmarkeringar och insynsskydd vara en del av inredningen

Dekor till skyltfönster, badrumsfönster eller väggar.
Vi tar fram och monterar efter dina önskemål.

Dekor_skuren frostfilm.jpg

INSYNSSKYDD OCH GLASDEKOR

Ett insynsskydd kan vara allt från heltäckta glasytor till några få tunna ränder. En blurrig printad vinyl eller genomfärgad skuren vinyl. Du berättar hur du vill ha det, vi löser det!

Dekor_Banderoll.jpg

Banderoller är inte vår huvudsyssla, vi gör det som en service till våra kunder som behöver det i samband med andra uppdrag. Kanske har vi profilerat deras bilar eller monterat solfilm.

Dekor_Varselmarkering.jpg

VARSELMARKERINGAR

Eller varselmarkering som man också säger. I publika lokaler finns krav på utformningen. Att undvika skador är det viktiga, men möjligheterna i utformningen är stora.

Dekor_Plexiglasskylt.jpg

Väljer man att profilera sig med en laserskuren plexiglasskylt blir intrycket lite mer exklusivt än om man monterat en väggtext. Detta fungerar också otroligt bra som kombinerat.

Dekor_profilering.jpg

DEKOR TILL FÖNSTER OCH VÄGGAR

Printad dekor till era glasytor, kanske tillfälligt vid en ombyggnation. Skuren dekor till väggen i köket eller en fondvägg med favoritmotivet. Vi hjälper er med den inredningsdetaljen.

Dekor_printade dekaler.jpg

Behövs dekaler för något speciellt tillfälle, eller som "giveaways" på företaget? Vi hjälper er med både utformning och tillverkning och har för det mesta snabba leveranstider.

bottom of page