Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm till fastigheter, villor och butiker. Vi förstärker ert inbrottsskydd. <meta name="keywords"content="säkerhetsfilm, säkerhetsfilm Stockholm, säkerhetsfilm fastighet, säkerhetsfilm villa, säkerhetsfilm fönster"  />

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm till fastigheter

Glas är ett vackert och allt vanligare inslag i vår vardagsmiljö. Glas skapar spännande arkitektur och ger ljus och rymd. Men glas kan också medföra stora risker. Glas som krossas, genom olyckshändelse eller medvetet våld, åstadkommer en kaskad av vasst splitter. Glas är också en frestande väg in för tjuvar. En installation av skydds & säkerhetsfilm minskar riskerna.

 

Säkerhetsfilm.jpg

Vad är säkerhetsfilm?

Säkerhetsfilm är ett transparent laminat i en- eller flerskikts polyester. Filmen kan monteras på insidan av alla typer av glas och den blir helt glasklar när den torkat.

Filmen förstärker glaset genom att absorbera och sprida kraften av ett slag eller en stöt. Även om glaset spricker håller säkerhetsfilmen glaset intakt i en enda bit.

Säkerhetsfilm monteras i offentliga miljöer som personskydd, men även i villor som ett förstärkt inbrottsskydd tillsammans med befintliga larm.

Säkra skolor

Det som börjar som en lek kan i värsta fall sluta med en olycka och skadade elever. Skolor utsätts tyvärr också ofta för vandalism och inbrott. Vår säkerhetsfilm är ett mycket kostnadseffektivt sätt att skydda mot splitterskador och en klok komplettering av övrigt person- och stöldskydd.

Inbrottsskydd

Glas är lätt att krossa och ur säkerhetssynpunkt är det fönstren som oftast är den svagaste länken. Därför är fönstren oftast målet nären tjuv vill göra en snabb "smash & grab kupp" eller ta sig in i butiken, kontoret eller villan. Med den osynliga säkerhetsfilmen möts tjuven av en oväntad överraskning. Glaset går sönder, men det splittras inte och det hålls kvar i karmen.

Kontor

Stora glasytor blir allt vanligare i kontorsmiljöer. Det ger ljus och en skön känsla av rymd. En förstärkning av glasytorna med säkerhetsfilm ger en tryggare arbetsmiljö.

Varken medarbetare, inredning eller känslig utrustning riskerar att skadas av glassplitter. Samtidigt höjs skyddet mot ovälkomna gäster.

Ett fönster förstärkt med säkerhetsfilm gör att inbrottsförsöket tar betydligt längre tid än tjuven planerat och i de allra flesta fall stoppar säkerhetsfilmen tjuven helt. Därför är säkerhetsfilm, som enda skydd eller i kombination med ett larm ett mycket pålitligt skalskydd.


Säkerhetsfilmer och skyddsfilmer från SunTek

Godkända enligt EU standard EN 12600 och EN 356, specifikationer och tjocklek enligt nedan.

  • 4 M  Clear   Säkerhetsfilm   SS EN 12600 2B2    0,10 mm
  • 7 M  Clear   Säkerhetsfilm   SS EN 12600 1B1    0,18 mm  
  • 11 M Clear   Säkerhetsfilm   SS EN 356 P2A       0,28 mm
  • 16 M Clear   Säkerhetsfilm   SS EN 356 P1A       0,36 mm
  • 4 MClear     Antigraffiti                                            0,10 mm
  • 6 MClear      Antigraffiti                                           0,15 mm
Vi skickar gärna ett datablad till dig med ovanstående information, fyll i informationen i formuläret här nedan så återkommer vi så snart det går.
Namn *
Namn
Du måste fylla i både för- och efternamn för att det ska fungera.
Låt det nedanstående stå så blir det bra.
Om ni vill något mer, annars skickar vi ett datablad snarast.