Personal

På den här sidan hittar ni det viktigaste vi har! Vår personal gör allt de kan för just dig.

Vår personal

På den här sidan presenterar vi det viktigaste vi har i vårt företag. Utan dem vore vi inget!

Per Granqvist

Vår arbetsledare och chef. Hans ord gäller! Så länge han är inom hörhåll...

Hans specialité sägs vara bakrutor, men alla kan nog intyga att han är bra på allt montage. Han har varit verksam i branshen sedan 1989 och slår de flesta på fingrarna. Per har funnits med i företaget från 1999 och är ytterst ansvarig för större arbeten när det gäller fastighetsfilm och projekt. Och oftast är det också från Per du får din offert vid de tillfällena.

Madelene Granqvist

Som en tjatig mamma i gänget, "Grafiskt producerande ekonom" kanske man kan använda som titel...

Madelene sköter ekonomi och administration, hon har funnits med hos oss sedan 2003. Är inte Johan på plats eller då arbetsbelastningen är hög finns hon också i vår produktion och som ordermottagare. Har du större projekt med kontorslandskap som kräver dekor och avskärmningar är det ofta Madelene som kommer ut med kamera, tumstock och färgkartor för att nå det resultat ni är ute efter.

 

Jonatan Ennerfors

Här vågar vi säga att vi har en av Sveriges absolut bästa montörer.

Han har varit med i företaget sedan 1999. Solfilm eller foliering spelar ingen roll. Har Jonatan med sin mångåriga erfarenhet monterat så är du som kund nöjd.

Christoffer Lundkvist

"Grabbar, ni kan ta semester nu" sa han efter 2 veckor som lärling.

Och det stämde nästan! Han började hos oss sommaren 2012 som lärling och var som klippt och skuren för det här yrket. Christoffer har koll på allt som är viktigt. Han planerar och organiserar arbetet och är en mycket duktig montör på allt han företar sig.

Johan Strand

Det finns inte en pappersyta utan en ros på...

Vår fantastiska designer Johan började hos oss i Februari 2014 som lärling, han ritar på allt, alltid! I almanackor, på pappersskräp eller var han än kommer åt. Han har sedan en grym förmåga att få in det i de grafiska programmen och på så sätt kan han erbjuda dig som kund egna och originella lösningar till dina glaspartier eller bilar.

 

Björn Ramsten

Företagets "pappa Björn"! Han ser till att alla mår bra och att allt blir gjort.

Björn har varit hos oss sedan vintern 2016, men han har arbetat i solfilmsbranschen i 10 år. Hans specialitet är fastighetsfilm och glasreparationer/slipningar och det är också främst det och fastighetsdekor han arbetar med hos oss. Han är en mångsysslare som har arbetat med allt du kan tänka dig. Bilförsäljning eller klädförsäljning, inget är främmande för Björn. Och absolut inga problem är för stora för att kunna lösas. Det ser han till.

Alexander Aderheim

En av våra grymma montörer. Utför alla sysslor med bra resultat!

Alexander har varit hos oss sedan februari 2017, han började som så många andra som lärling och har förmågan att alltid vara rätt person på rätt plats. Hans främsta uppgift är att vara en fantastisk montör. Men med Alexander kan man lita på att allt han företar sig blir bra utfört, med ett leende.

Joar Berghel

Ytterligare en montör med koll på allt!

Joar har varit hos oss sedan Januari 2017 och är grym på glasreparationer/slipningar och säkerhetsfilm. Numera hittar man honom i verksamhetens alla grenar.

Han är utbildad lackerare i grunden och har en förmåga att ta hand om alla kunder på bästa sätt.