Om oss

Om oss

Verksamhet
Vår ambition har alltid varit att vara flexibla och personliga, så att vi kan tillmötesgå våra kunder och anpassa oss efter deras behov och önskemål. Vi utför arbeten både ute hos kund och på vår verkstad i Kungens Kurva, beroende på vad som passar bäst.

Vi har arbetat med solfilm på både bilar och fastigheter sedan början av 90-talet och får anses som ett av Stockholms äldsta och mest erfarna företag inom solfilm. Från och med våren 2010 har vi utökat våra tjänster och erbjuder så även dekor på bilar, dekor på fönster och helfoliering av bilar.

Dataskyddsförordningen

Känner du att du inte har läst tillräckligt mycket om den nya dataskyddsförordningen som trädde ikraft 2018-05-25? Då kan du läsa om hur vi har valt att hantera GDPR här >>

Miljö- och kvalitetsplan

Vi har alltid strävat efter att arbeta med så lite miljöpåverkan som möjligt. Men har egentligen aldrig tänkt oss att vi skulle dokumentera arbetet med miljö och kvalitet. Vi har tänkt om! Vi tänker att om vi arbetar med en ISO-certifiering så kanske vi påverkar andra till det också. Det finns alltså bara fördelar. Våra gamla dokument finns sammanställda här nedan. Vartefter certifieringen fortgår kommer de att uppdateras i enlighet med ny standard och lokala regelverk.

Historik
Företaget etablerades 1999, från början fanns bara verkstaden i Åsögaraget på Södermalm. Då arbetade vi både med solfilm och bilglasreparationer. Det är denna "urverkstad" som nu finns i Kungens Kurva. 

Från och med 2003 och framåt förvärvades och startades flera bilglasmästerier i södra Stockholm. Vi hade dem i vår regi fram till 2011, men på grund av försäkringsbolagens omstruktureringar lades vissa ner och vissa såldes vidare till Carglass Sweden AB.

Från och med våren 2011 bedrivs vår verksamhet från verkstaden i Kungens Kurva där vi också har vårt kontor. I våra ljusa fina lokaler tar vi hand om din bil på bästa sätt.