Helfoliering

Foliering, helfoliering eller wrapping. Vad du än kallar det så ordnar vi det. Vi arbetar med de bästa vinylerna och garanterar att du blir nöjd med resultatet. <meta name="keywords" content="helfoliering, foliering, foliering bil, helfoliering stockholm, foliering stockholm, wrapping, carwrapping"  />

Helfoliering

Helfoliering - Vilka alternativ finns det?

Helfoliering av din bil ändrar utseendet helt och hållet. Du kan välja en färdig färg från någon av våra leverantörer eller så har du en egen idé om en färg eller ett mönster du vill ha på din bil. Vi kan hjälpa dig att ta fram mönster eller färg och vi printar på folieringsvinyl direkt i vår verkstad. Inga mellanhänder.

Helfoliering som marknadsföring för företag

Utnyttja ytorna på din bil till fullo! Försäkra er om att det är just er logotyp och ert budskap som syns längs med Stockholms gator, vägar och trottoarer. Det är lättare än du tror och går snabbt att montera. Lämna din bil hos oss och vi förvandlar den till ditt företags rullande reklampelare på bara några dagar.

Helfoliering på din privata bil

Vill du synas? Eller bara skylta med din attityd i övrigt? Vi helfolierar din bil, monterar text med innehåll och utseende utformade efter ditt önskemål. Har du en egen idé? Kom med den till oss så gör vi vårt bästa för att förverkliga den.

DeLorean foliering i borstad aluminium samt "Tillbaka tlll framtiden" dekaler. Kund: Chevrolet.

DeLorean foliering i borstad aluminium samt "Tillbaka tlll framtiden" dekaler. Kund: Chevrolet.

Helfoliering i printad metallic&nbsp;med dekaler. Kund: Red Bull.

Helfoliering i printad metallic med dekaler. Kund: Red Bull.